Perjantaina lähdettiin Ruotsiin Peten kanssa ja tänään tultiin kotiin.Ruotsista matkasi Suomeen meidän mukana uusi perheenjäsen,Oxbergets Kajsa Kavat alias Hilma.

2170707.jpg

Tässä Britta Hammarströmin ottama kuva missä Hilma on 7 viikkoa.Äiti on Oxbergets Birka ja isä Lejondalens Cornelius Rex.Hilma on syntynyt 29.10.08.Lotta oli syntynyt 21.11. ja silloin nimipäivää viettää Hilma.Lotan muiston kunniaksi siis tästä uudesta tuli Hilma!

2183085.jpg

Hilman äiskä,Bitte.Todella mukava luonteinen,avoin ja ystävällinen.

2183590.jpg

Kasvattaja Britta Hammarström ja Hilma

2183095.jpg

Tässä Hilma kasvattajan Brittan sylissä,edessä istuu äiti Bitte ja mummo Stina.Britta oli hyvin miellyttävä ihminen, vaikka nähtiin ensimmäistä kertaa niin juttua riitti,englanniksi  ja suuri apu oli myös kun Heidi oli tulkkina.Siitä iso kiitos.Me kun emme Ruotsia puhu.Britta oli tehnyt herkullista jauheliha ja juusto piirakkaa ja lisäksi kahvittelimme.Teimme paperit kuntoon ja katselimme pentujen leikkiä.Juttelimme tärkeistä pentua koskevista asioista ja kaikesta muusta.Britta tulee ehkä ensi vuonna Suomeen näyttelyyn koirien kanssa,niin samalla voi sitten tulla tervehtimään pikku-Hilmaa!Ehkäpä me myös menemme Ruotsiin pentuetapaamiseen joskus tulevaisuudessa,eihän Ruotsi ole kuin lyhyen laivamatkan päässä:-)

 

2183111.jpg

Tässä kuvassa Birgitan ympärillä Stinan ja Bitten lisäksi Bitten veli Ruben ja Bitten ja Rubenin isä Valle.Yksi uros pentu lähti Birgitan ja Kjell-Olofin kotiin Vallen ja Rubenin seuraksi.Oli kiva nähdä sukua enemmänkin,sekä Valle että Ruben oli todella mukava luonteisia uroksia ja omistajat miellyttäviä.

2183415.jpg

Ruben ja Valle,komeita poikia!

2183210.jpg

Bitte ja pennut leikkimässä.

2183217.jpg

Tässä melkein kaikki,Hilma toinen oikealta.

2183406.jpg

Laivassa Hilma avasi ensimmäisen Joululahjan mistä löytyikin miellyttävä lelu.

2183420.jpg

Hilman täytyi laivassa hiukka ihastella itseään peilistä:-)

2183429.jpg

Hilma on hyvin energinen,rohkea pentu.Ei huutanut eikä pelännyt autossa vaikka matkusti siinä ensimmäistä kertaa.Söi hyvällä ruokahalulla laivassa ,leikki ja riehui,nukkui sikeästi metelistä huolimatta.Aivan ihastuttava neiti!

2183449.jpg

Tämä karvakantolaukku oli ihan ehdoton suosikki,siellä oli mukava pötkötellä.Myös kotona Hilma usein hakeutuu laukkuun lepäämään.

2183473.jpg

Saara kissamme rakastaa Hilmaa!Saaralla varmaan heräsi äidilliset vaistot:-) Sony vielä vähän kauhistelee pikku-Hilmaa ja mielellään sängyn tai sohvan päältä seuraa Hilman riehumista.No eiköhän se totu pian,tämä on vasta ensimmäinen yhteinen päivä.Monen aikuisen koiran mielestä pikku pennut on pelottavia,uskon että muutamien päivien kuluttua Sony rentoutuu ja oppii ymmärtämään että Hilma kuuluu laumaan.Lähdemme huomenna tai tiistaina mökille Uuden Vuoden viettoon,siellä kun Hilmakin voi vapaana painaltaa Sonyn perässä ulkona niin luulen että ne siellä tutustuvat helpommin kuin kotona.

2183495.jpg

Tarpeeksi kun on riehuttu niin sitten tulee pikkuiselle uni!

Tästä siis alkaa tämä Hilman ja Sonyn blogi.Lotta ei tule ikinä unohtumaan,mutta olemme tyytyväisiä,että meillä on nyt taas talossa göötti.Mennyttä kun ei takaisin saa vaikka kuinka sitä toivoisikin.Pikku pennun kanssa kun puuhailee niin ei kokoajan vaan sure ja mieti Lotan kohtaloa,vaikka vieläkin itkettää.Lotan muisto elää aina meidän sydämmissä.