Eilen oltiin Hilman kanssa Husön talleilla katsomassa veljeni tytön Idan ratsastusta.

Tässä Hilma ihailee rauhallista Vuonoponi Tinttiä.Tämä oli ensimmäinen kerta kun Hilma näki hevosia.Hilma käyttäytyi erittäin fiksusti ja rauhallisesti eikä yhtään haukkunut tai säikkynyt.

"Tule nyt hiukka tännepäin isokaveri,että ylettyisin sinua haistelemaan"!

Ida ratsasti Ossi nimisellä hevosella ja hyvin ratsastikin!Hilma istui maneesissa sylissä ihan hiljaa ja tarkkaavaisesti seurasi tunnin kulkua.

Ida ja Ossi tunnin jälkeen.Hilma olisi kovasti halunnut mennä tekemään lähempää tuttavuutta ja haistelemaan heppoja.

Minä myös aikoinaan ratsastin kymmenisen vuotta Husön talleilla.Tulee aina mukavia muistoja mieleen kun talleilla käy.Vieläköhän sitä hevosen selässä pysyisi?Jos Idan kanssa joskus lähdettäisiin jollekin ihanalle vaellusleirille?Voisi olla hauskaa.On se kiva nyt kun Ida harrastaa ratsastusta niin pääsee aina itsekin joskus mukaan ihailemaan hevosia.Ei se rakkaus hevosiin ikinä katoa.

Hilma kävi katsomassa puhuvaa papukaijaa Sakua.Hilman ilme oli aika huvittava,kun Saku yhtäkkiä sanoi Hilmurille,"TERVE,TERVE,TERVE!!!"Nauru

"Kuuntelen,voitko heittää tipu minulle vielä jotain tarinaa?Katsos muut linnut mitä olen nähnyt on sinuun verrattuna olleet aika hiljaisia!"On sitä maailmassa monta ihmeellistä asiaa vielä göötti lapselle.