Kovasti ollut kaikenlaisia kiireitä,mutta nyt piti tännekin jo kirjoitella,kun alkoi tulla huomautuksia ettei ole tullut uusia kuvia

Pari viikonloppua on vierähtänyt mökillä ja kun mökillä ollaan lähdetetään pitkille metsälenkeille.

Lauantaina miehet lähtivät hakemaan veneen talvihuollosta ja minä lähdin Herkuleksen ja Hilman kanssa kolmen tunnin metsäretkelle.Kivaa oli!

Sunnuntaina lähdettiin koko lauman kanssa samanlaiselle metsäretkelle.

Kunnon metsävaellukset ovat kyllä aivan parasta.Itsekin kun kolme tuntia kävelee niin koirat menevät moninkertaisesti kun juoksevat tuhatta ja sataa edestakaisin.

Herkules,Onni,Hilma ja Sony näkevät toisiaan todella usein ja jälleennäkemisen riemu on aina suuri.Onhan se koirallekin mukavaa kun on hyviä kavereita!

Kaverin kanssa keppikin maistuu paremmalta

Ystävän viereen on mukavaa ja turvallista nukahtaa ja odotella taas seuraavaa mukavaa retkeä.

Hilman kanssa on aloitettu Toko ryhmässä pienen tauon jälkeen aina maanantaisin ja kylpylässä on käyty uimassa.Eilen Hilma ja Sony oli rokotuksilla.Hilma painoi 13,5 kg ja on eläinlääkärin mukaan juuri sopivan painoinen,kehui erityisesti Hilman hyvää lihaskuntoa.Sony menee tänään Skutin vastaanotolle,saa tarkastaa pojan jalat.Siitä on jo puolitoista vuotta kun ollaan viimeksi hänen luonaan käyty.Muille ortopedeille en Sonya vie.Sonyltahan katkesi viime vuoden toukokuussa ristiside jalasta ja päätimme ettemme leikkaa niin iäkästä koiraa ja Skuti oli samaa mieltä.Akupunktiolla,uinnilla,hieronnalla,fysioterapialla ja lisäravinteilla Sony toipui hämmästyttävän hyvin.Skuti myös ruiskutti suoraan polviniveleen kortisonia mitä muut lääkärit eivät oikeastaan enää tee.Ehdotetaan vaan hyvin vanhoillekin koirille leikkauksia,mistä on äärettömän työlästä ja vaikeaa nuoremmankin koiran toipua.Skutilta kuulee myös aina mielestäni rehellisen mielipiteen koiran kunnosta,hän ei ala hoitamaan jos ei se selvästi paranna koiran elämää.

Viime viikon perjantaina kävin ottamassa sikainfluenssa rokotteen eikä tarvinut kuin pari tuntia jonottaaPete otti myös tuon rokotteen.

Lotan kuolemasta on nyt tasan vuosi.Ikävä on suuri.Aina mökillä ollessamme haudalla palaa kynttilä.

 

Nyt tälläkertaa tuli vähän enemmän kuvia kuin juttua vaikka olisikin kaikenlaista muutakin kerrottavaa.Nyt vaan ei ole aikaa,mutta eikös niitä kuvia olekin mukavampi katsella

HAUSKAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!