Kaikenlaista on taas tapahtunut ei vaan ole ollut aikaa päivitellä blogia.Laitetaas nyt edes jotakin

Hilman 2v.synttärit vietettiin meidän mökillä Porvoossa 13.11.lauantaina.Pari viikkoa aikaisemmin mökillä sattui pieni tulipalo ja kellari/saunaosasto on remontin alla.Sen takia emme kutsuneet tälläkertaa kuin Terhin ja Matin sekä göötit Millan ja Meten.

Teimme Terhin ja göötti tyttöjen kanssa ensin reippaan 2 tunnin metsälenkin ja sen jälkeen tytöt saivat leikkiä pihalla.

Sony tykkää hengailla tytsyjen kanssa ja aina saapuessaan paikalle vanhaherra saa iloisen vastaanoton

Mette ja Sony

Grillasimme grillikodassa makkaraa ja jälkkäriksi joimme kahvit sekä herkuttelimme marjatäytekakulla,mangojuustokakulla,täytekakkurullalla ja pikkuleivillä.

Prinsessan synttärikakku

Koiruudet saivat tietty myös makkaraa ja jälkkäriksi kuivattua kengurua.Sen jälkeen Hilma ja Mette aloittivatkin villin painin meidän sängyssä

Mette on Hilman rakkain tyttökaveri.Nämä kaksi ovat yhtä energisiä ja aina kun tapaavat niin hurjan hauskaa on neideillä!

Sony pitää vahtia omalla patjallaan sängyn vieressä ja huokaa varmaan helpotuksesta kun tytöt ovat tälläkertaa toistensa kimpussa

Onnea on hyvä ystävä jonka kanssa leikkiä ja lötkötellä

Hilma sai Matilta ja Terhiltä lahjaksi hienon älypelin.Hilma ja Sony pelasivat heti monta kierrosta ja joka ilta tätä pitää pelata!

Hilman lempinameja on Frolicit ja Sony taas ei niistä tykkää joten aina kun niitä laittaa peliin niin Hilmuri saa pelata rauhassa.

Sonylle laitetaan sitten pieniä paloja nakkeja tai kuivalihaa niin sitten vanhaherra pelaa innoissaan...

..ja joskus pelityyli on niin vauhdikas,että koko lauta nousee ilmaanNo,onneksi peli on kestävää laatua!

Kiitos vierailusta ja upeasta lahjasta Matti,Terhi,Milla ja Mette!

Viime vkl:na veljeni oli mökillä ja Hilma sai veljeltäni lahjaksi upean ison siilin

Tarina jatkuu pian ja lisää kuvia tulossa...