Viime vkl:na meillä oli mukana mökillä isäni labbis Onni,

Onni on 6v. ja jaksaa väsymättömästi leikkiä Hilmurin kanssa.Hienoa,että Hilmalla on nuorempaakin herraseuraa,kun oma isoveli on jo niin vanha

Sonykin tykkää Onnista todella paljon.Vanha pappa aina hengailee mukana ja vahtii nuorison touhuja.

Kertaakaan en ole nähnyt,että Onni komentaisi Hilmaa,vaikka neiti kuinka riekkuisi.Onni on uskomattoman pitkäpinnainen kaveri

"Ei kait sulla ole Onni kiire minnekään?" Hilman lempipuuhaa on lötkötellä rennosti Onnin päällä

Kaivonkannella on mukava tähystää ja huilata.

Bestikset

Viikonlopuksi mökille aina ostetaan koirille herkkupussi.Nyt herkkuina oli kuivattua kengurua,lampaanmahaa,porsaansydäntä ja sonninsuteja.Pussia säilytetään olohuoneen senkin päällä.Hilman teki mieli namia ja se ilmoitti asian heiluttelemalla seinässä olevaa kaiutinta.Menin(hölmö)kysymään Hilmalta,että "Haluatko namia?" ja annoin sitten herkun.Arvatkaapas vaan,että heiluiko kaiutin sen jälkeen ahkeraan?

"Tahdon namia lisää!!!"(kaiutin on jo kääntynyt ihan ympäri)

Kaiuttimen paikalle kun laitettiin painovalo,niin sen jälkeen räpsyikin sitten valot

Valot syttyy ja sammuu ja palkka mulle!

Eilen vietiin veljeni tyttö Ida Husön kartanoon ratsastamaan.Hilma sai siellä tutustua hevosiin ja varsinkin kahteen ihanaan vuoheen.

Hilma kiinnostui vuohista kovasti ja rohkeasti ja rauhallisesti teki tuttavuutta niiden kanssa.

Mikä hassuinta myös vuohi pariskunta oli todella kiinnostunut Hilmurista.Yhtään eivät säikkyneet pikkupaimenta

Maanantaina oltiin Hilman kanssa koirametsässä Mette ja Milla gööttikavereiden kanssa.Oli hauska parin tunnin lenkki siellä!Tänään oli Peten ja Hilman toinen temppukoulu tunti Koirakeitaalla ja lauantaina on sitten mukava päivä,kun Hilmalle tulee gööttiystäviä mökillemme Porvooseen.Hauskaa!