Hilman juoksut on nyt ohi ja neiti pääsi eilen Sonyn kanssa kylpylään uimaan pitkästä aikaa.Voi sitä riemua!Hilma ui koko puolituntia aivan innoissaan.Myös kavereita on päästy moikkaamaan.Hilma on iloinen kun taas saa reuhata ystävien kanssa.

Sony rakastaa tennispalloja,siispä Hilma tietty kans ja niitä haettiin vedestä

Myös narupallo oli Hilmikselle mieluinen.Nyt Hilma ja Sony aloittavat taas kylpylässä uinnin säännöllisesti kerran viikossa.On tuo uinti niin tehokasta liikuntaa ja molemmat rakastavat polskimista.

Hilmalle ostettiin kaksi liikkuvaa hamsteria.Narusta vedetään ja hamsterit lähtee liikkeelle.

Pian Hilma tajusi jutun itsekin,toinen jalka hamsterin päälle ja sitten vedetään narusta niin saa lelun liikkeelle.

Fiksu tyttö kyllä

Hilma vei lelut kaivonkannelle,vetäisi käyntiin ja hyppäsi itse alas katselemaan kun hamsterit sinkoilivat

Hamsterit ovat edelleen hengissä.Hilma ei riko lelujaan.Aika hauskat lelut ja maksoivat vain 3 euroa Lidlissä.Sony ei oikein ymmärtänyt liikkuvien lelujen päälle ja katselikin ihmeissään kun Hilma leikki leluilla.(Sinun ei Ida varmaan kannata ikinä ottaa Lumipalleroa mukaan mökille.En uskalla ajatellakaan miten kävisi jos Hilma yrittäis kiskaista Lumpparin käyntiin)

Taivas voi joskus olla niin kaunis ja upean värinen...

Tyrnimarjat alkavat olla kypsiä.Pian täytyy puristaa mehua.Syksy kun tulee niin C-vitamiinipitoinen tyrnimehu tekee hyvää.

Saara rakastaa puissa kiipeilyä.

Hilmaa hiukka harmittaa kun ei pääse ystävän perään kiipeilemään.

Hilma täytti lauantaina 10 kk.Vielä pari kuukautta niin päästään juhlimaan neidin 1v.synttäreitä.

Lotan ja muiden koiraystävien haudalle istutettiin kaunis punainen krysanteemi.Lotan menetyksestä on pian 10 kk.Edelleen asia on minulle tuskallisen vaikea...Ehkäpä en ikinä siitä täysin selviäkään.