Joulu ja Uusivuosi vietettiin mökillämme Porvoossa.

Lunta oli PALJONNaapuri oli käynyt auraamassa mökkitien ja parkkipaikan,että pääsimme pihaan.Itse teimme ympäri tonttia polkuja,koiruudetkin pääsivät paremmin kierroksilleen

Teimme pitkiä lenkkejä rauhallisilla,auratuilla kyläteillä ja tietysti leikimme ja pidimme hauskaa koirien kanssa omalla pihalla.

Hilma rakastaa fresbeen hakemista.Monia kertoja piti heittää mäkeä alas ja lumi vaan pöllysi kun neitokainen juoksi rakasta leluaan hakemaan ja ylämäkeä vauhdilla takaisin

Hilma rakastaa "taistelu" ja repimisleikkejä ja neitokaisessa on voimaa.Siinä helposti iso mieskin heilahtaa

Hilma tarraa niin kovalla otteella leluun,että neidin voi nostaa ilmaan,lelusta ei irroteta!

Pulkalla laskettiin mäkeä ja Hilma juoksi innoissaan perässä.

"Anna mennä pappa,kyllä minä perässä pysyn!"

Sony oli myös innoissaan leikeissä mukana.Minusta on tärkeää,että koirien kanssa leikitään ja pidetään hauskaa.Mukavaa vaihtelua päivään.Kaikkea sopivassa suhteessa,leikkiä,remmilenkkejä,vapaana metsässä vaeltelua,koulutusta,rakkautta ja lepoa,niin on onnelliset hauvat

Jouluna Sony ja Hilma saivat tietysti lahjoja.Ensimmäiset paketit avattiin sisällä ja paketista paljastui kuivattua naudanlihaa.

Paketit aukesivat vauhdilla

Loput paketit aukaistiin ulkona.

Hilman ehdoton suosikki oli röhkivä,pitkulainen porsaspehmo.Sen kanssa mentiin ja LUJAA

Tässä Hilmuri innoissaan jo uuden lahjan kimpussa.

Paketista paljastui pitkä sonninsuti.Oli huvittavan näköistä,kun neiti kantoi niin ylpeänä herkkuaan ympäri pihaa.

Sony sai myös sonninsudin ja...

...Kongin tennispalloja missä on vinku sisällä.Ne ovat Sonyn lempileluja.Vanhaherra oli ihan tohkeissaan kun palloja piilotti lumihankeen ja sen jälkeen sai etsiä.

Ihania palloja!

"Herkutellaan yhdessä!"

Uutenavuotena grillikodassa paloi koko illan tuli.Oli mukava ulkoilla pihalla ja mennä aina välillä kotaan lämmittelemään.

Hilma kävi aina välillä myös kodassa pyörähtämässä ja lähti sitten taas ulos ihailemaan raketteja.Huomattavasti rauhallisempaa oli Porvoon maaseudun rauhassa kuin Helsingissä,vaikka tuollakin toki raketteja näkyi.Hilmaa ei pelottanut yhtään,päinvastoin kiinnosti kovasti.Hienoa ettei ole paukkuarka tai muutenkaan ääniherkkä koira.

Lotan ja muiden koirien ja Joikun haudalla paloi joka päivä kynttilä ja teimme myös jäälyhdyn.

Saarakin teki n.15 minuutin pyrähdyksiä ulos.

Hilma oli aina yhtä innoissaan ja sai hepulit,kun Saara tuli ulos.Meno kun yltyy liian hurjaksi niin Saara toppuuttelee ja hillitsee Hilmurin hepulia nostamalla tassun ylös ja saattaa vähän tökkäistä hellästi tassulla Hilmaa.Ikinä Saara ei ole kynsillä Hilmaa räppäissyt.Yllättävän hyvin Hilma rauhoittuu mummokissan komentaessa

Pian alkoi Saaran tassuja paleltamaan ja pienen happihyppelyn jälkeen mummokissa pääsi puuhellan lämpöön lämmittelemään.

Ulkoleikkien jälkeen oli sisällä rauhallista porukkaa...

...ellei suorastaan sammunutta

Oli kyllä tosi mukava loma.Nukuttiin pitkään,leikittiin ja lenkkeiltiin koirien kanssa,saunottiin,syötiin mahtavia jouluherkkuja ja nautittiin maaseudun rauhasta.Tiistaina Pete ja Sony lähtivät taas reissuhommiin.Hilman kanssa oltiin keskiviikkona ja perjantaina Terhin ja Milla ja Mette gööttien kanssa reilu pari tuntia koirametsässä lenkillä.

IHANAA ALKANUTTA VUOTTA 2011 KAIKILLE BLOGI YSTÄVILLEMME!