Hilma on pennusta lähtien viettänyt todella paljon aikaa isäni koirien labbis Onnin ja mali Herkuleksen kanssa.Riemu on aina yhtä suuri kun kaverukset näkevät toisensa.

Porvoossa jäälenkillä koko poppoon kanssa.

Isäni katsoo huolissaan miten Onnin käy kun Hilma on kimpussa

Myös Sony yrittää vissiin komentaa Hilmistä pois Onnin kimpusta...

..siinä onnistumatta.Hilman mielestä Onnin kanssa on nyt vaan mahdottoman kiva painia

Sony ja Onni antavat kyllä ihan uskomattoman paljon Hilman riehua ja rällästää.Herkules taas on alusta lähtien pitänyt Hilmalle tiukkaa komentoa ja saa ollakin ihan rauhassa.Hilma uskoo,ettei Hekan kimppuun kannata mennä.Hilmalla ja Hekalla onkin ystävällisen asialliset välit.Heka on  nyt alkanut kiinnostumaan Hilmasta enemmän kun neidistä on tullut aikuinen.Herkules rakastaa kun Hilma lähtee ajamaan takaa,mutta riehakkaista puruleikeistä Heka ei pidä.

Tää Onnin ja Sonyn hännässä roikkuminen on Hilman mielestä just kivaa

Hilma osaa vastapainoksi myös olla hyvin hellä kaveri Onnille.Pesee silmät ja korvat ja käpertyy viereen nukkumaan.Hilmalla on paljon isoja,kilttejä ja turvallisia koiria kavereinaan.Hilma rakastaa ihan uskomattoman paljon kaikkia ystäviään.Hilma on kyllä kaikkein seurallisin koira mikä meillä on ollut.Neiti rakastaa peuhaamista,leikkimistä ja juoksemista ystävien kanssa.

Viime keskiviikkona käytiin Hilman kanssa katsomassa Millan uutta pikkusiskoa,Acmen Weronicaa "Mette".Aivan ihastuttava,reipas pentu.Kyllä ne göötin pennut ovat niin uskomattoman ihania!

Hilma oli hyvin kiinnostunut Metestä,mutta samalla hieman hämmentynyt,että mikä tää oikein on.Rauhallisesti ja mietteliäänä Hilma tutki Metteä.

Milla(Jaxonville Nippa Nappa),Mette ja Hilma

Ihanat tytöt Mette,Milla ja Hilma

 Varasin liput  SU 14.2. Apassionataan.Pakko joka vuosi nähdä uusi mahtava show!